Naše usluge

EU FONDOVI I 

NACIONALNI POTICAJI

Analiziramo Vašu projektnu ideju, provjeravamo njenu prihvatljivost za prijavu na natječaj, te je po potrebi oplemenjujemo projektnim aktivnostima koje će je učiniti prihvatljivijom za bespovratno financiranje putem natječaja fondova EU i nacionalnih izvora financiranja.

SAVJETOVANJA

Educiramo i savjetujemo mikro, male, srednje i velike poduzetnike, JLP(R)S, ustanove i ostale kako prepoznati prilike i osigurati si rast, razvoj i širenje putem bespovratnih sredstva iz EU fondova i nacionalnih izvora financiranja.

IZRADA POSLOVNIH STUDIJA I DOKUMENATA

Izrađujemo poslovne planove, investicije projekte za HBOR, HAMAG BICRO, poslovne banke i potpore za samozapošljavanje.

Izrađujemo planove ulaganja i poslovanja za interne potrebe poduzetnika.

MSP SAVJETODAVNO KONZULTANTSKI PAKETI

OPG, obrt ili tvrtka odabirom MSP paketa omogućuje si redovna izvještavanja o svim dostupnim natječajima za ostvarivanje bespovratnog financiranja, te pristup konzultantskim savjetima koji za cilj imaju olakšati prijavu na natječaje i uvećati izglede za odobrenje potpora.

JLS SAVJETODAVNO KONZULTANTSKI PAKETI

Čelnik JLS ugovaranjem JLS paketa svojoj JLS, te fizičkim i pravnim osobama s svoga teritorija osigurava redovna izvještavanja o dostupnim natječajima za bespovratna sredstva, te pristup konzultantskim savjetima koji za cilj imaju olakšati prijavu na natječaje i uvećati izglede za odobrenje potpora.