Poziv na poslovnu suradnju gradovima i općinama

2020-01-03

Istraživanja provedena između pravnih i fizičkih subjekata u RH pokazuju svjesnost pojedinca o velikim mogućnostima bespovratnog financiranja iz fondova EU, no prema njihovom vlastitom priznaju natječaje nedovoljno prate (ili ih uopće ne prate), a velika većina njih složila se da je teško (pa čak i nemoguće) doći do relevantnih i korisnih informacija u vezi natječaja i bespovratnog financiranja.

Kao najveći problem istaknuli su činjenicu da u svome timu nemaju osobe stručnih kompetencija potrebnih za tumačenja objavljenih Javnih poziva i samu izradu projektne dokumentacije potrebne za prijavu na natječaj.

Konzultantska tvrtka Novi Projekt Consulting d.o.o. po Vašem nalogu pruža usluge informiranja i savjetovanja, te obavlja pripremu subjekta (JLS, mikro, malog ili srednjeg poduzeća) za prijavu na natječaj. Ujedno, u trenutku kada se pojavi natječaj čijim kriterijima subjekt udovoljava, za Vas izrađujemo kompletnu natječajnu dokumentaciju.

Posebno bismo istaknuli važnost pravovremene pripreme za prijavu na natječaj čiji je glavni cilj stvoriti uvjete u subjektu po kojima isti u trenutku objave natječaja udovoljava svim uvjetima prihvatljivosti prijavitelja i projekta, ali si i povećava izglede za odobrenjem tražene potpore.

Jeste li znali da u slučaju velike većine subjekata unutar jedne kalendarske godine postoje čak 4 izvora financiranja putem kojih subjekt može ostvariti bespovratnu potporu? To su: natječaji općine/grada na čijem teritoriju se nalazi subjekt, natječaji za županijske potpore na čijem teritoriju se nalazi subjekt, natječaji za potpore resornih ministarstva i natječaji EU fondova.

Čelnik ste grada ili općine te želite svojoj JLS i fizičkim i pravnim osobama s svoga teritorija osigurati kontinuirane savjetodavno konzultantske usluge?

OVDJE se informirajte o našim JLS paketima!